Parchet laminat

,laminat, laminat in moldova,   , balterio in moldova, balterio

Astăzi un număr larg de consumatori alege parchetul laminat. Secretul popularităţii laminatului - o combinaţie excelentă de preţ şi calitate, în fiabilitatea sa pe termen lung şi aspectul estetic plăcut. Toate acestea prezintă avantaje indiscutabile a parchetului laminat în comparaţie cu alte tipuri de pardoseli.
Podele laminate nu au nevoie de sablare şi şlefuire, acestea nu necesită să fie lăcuite. Soarele nu afectează culoarea de acoperire, şi petele apariţia cărora este inevitabilă în timpul exploatării, pot fi îndepărtate cu uşurinţă cu acetonă, fără a-i compromite aspectul. Este demn de menţionat proprietăţile ecologice a laminatului. Chiar şi oamenii care suferă de reacţii alergice, se simt cu aceste podele confortabil. Parchet laminat este un izolator excelent, şi salvează căldura de acasă.
Laminat este uşor de instalat. Culori bogate şi o mare varietate de texturi - o garanţie că parchet laminat va integra foarte bine în orice decor.
La avantajele deja menţionate a parchetului laminat ar trebui să adaugăm încă unul, cel mai important lucru - rezistenţa. Laminatului nu-i este frică de ghearele animalului, pantofi grele, sau tocuri ascuţite, ceea ce îl face ideal pentru hol şi bucătărie.
Reflecţiile luminii sunt pur şi simplu magice!
Pentru a vedea catalogul click aici:


In Europa era laminatului s-a început în anii 80 a secolului trecut.
Locul de naştere al laminatului este Suedia.Necătînd la faptul că laminatul are o istorie scurtă, el ocupă mai mult de zece la sută din piaţă. Este o alternativă ieftină şi de încredere pentru parchet de lemn care a pătruns în birouri şi locuinţe. Acesta este ales atît de de către persoane fizice cît şi de agenţii guvernamentale importante.Panouri laminate transmit cu precizie aspectul şi textura de lemn, cum ar fi faglaminat, bambus, etc, (în total zeci de specii), de piatră, plută, nu diferă de materiale naturale în culoare sau structura vizuală, şi alţi parametri chiar întrec parametrii parchetului natural.


balterio

BALTERIO - al doilea mare producator de parchet laminat în Europa. 18 teste pentru calitate şi garanţie de 15 ani. Totul se produce la fabricile sale proprii în Belgia. Calitatea europeană la un preţ accesibil!

Laminatul Balterio - o divizie a companiei Spanolux NV. Producţia acestei companii cu creştere rapidă se află în Vielsalm, inima Munţilor Ardeni belgieni. Această locaţie asigură un raport calitate-preţ excelent. Procesul de producţie, precum şi depozitele laminatului complet automatizate, oferă un nivel de servicii flexibil. Produsele, şi anume, parchet laminat Balterio, sunt vîndute în mai mult de 55 de ţări din întreaga lume.

Parchetul belgian Balterio este un laminat de o clasa de elită 32, un laminat făcut cu eleganţa europeană. Calitatea excelentă parchetului laminat Balterio corespunde aspectului său atractiv.
Laminatul Balterio diferă de producţia altor producători în calitatea prelucrării stratului superior. La prelucrarea stratului decorativ laminatului Balterio este folosită "ştampilarea ultra-precisă". Cu alte cuvinte, textura de lemn, aplicată pe stratul decorativ, complet coincide cu structura de suprafaţă. Linii naturale de lemn pot fi nu numai văzute dar şi simţite la atingere.În colecţiile de laminat Balterio sunt prezente numai modele structurale, cel mai mult respectate de către specialişti pentru naturaleţea lor şi aspectul natural.grandeur,balterioLaminat Balterio Grandeur


Celor care s-au obişnuit să aleagă calitatea va fi pe plac colecţia laminatului Grandeur. Această colecţie podelelor din laminat oferă posibilităţi noi pe piaţa acoperirilor de pardoseală. Acest laminat de lux poate sa se laude nu numai cu calitatea superioară a producţiei dar şi cu mărimea optimă a panourilor. Lungimea şi lărgimea lor extinsă permite ca pardoselile să fie puse în camere largi şi galerii.


magnitude,balterioLaminat Balterio Magnitude

Magnitude - parchetul laminat numărul unu!
Acest laminat deosebit de luxos este produs cu aplicarea tehnologiei unice Chromezone, cu ajutorul căreia porii lemnului capătă un luciu radiant. Tehnologia Chromezone uneşte decorul, structura suprafeţii şi o tehnica revoluţionară de ultima oră, ce se manifestă prin aceea că pe suprafaţa mată se deosebesc pori radianţi şi luminos a lemnului. Cu ajutorul acestei tehnologii particolele din lemn sunt cromate şi capătă un luciu. Prin urmare apare o suprafaţă mat-cromată.

optimum,balterioLaminat Balterio Optimum


Optimum by Balterio este colecţie de decoruri irepetabile a plăcilor din stejar cu ştanţarea sincronizată unicală, care reproduce structura naturală a lemnului prelucrat manual. Rezistenţa la umiditate permite exploatarea în încăperile cu umiditatea ridicată.


pure stone,balterioLaminat Balterio Pure Stone

Pure Stone combină toate calităţile pozitive a parchetului laminat de calitate superioară şi textura de relief a pietrei naturale. Datorită mărimii mari el corespunde celor mai recente tendinţe de modă şi cu el orice cameră pare a fi mai spaţioasă cu un caracter irepetabil. Pure Stone este o garanţie al aspectului exterior excelent, senzaţiilor plăcute şi calde pentru picioarele Dumneavoastră.

vitality,balterioLaminat Balterio Vitality Diplomat REDUCERI

Laminatul Balterio Vitality Diplomat poate deveni o soluţie perfectă pentru montarea pardoselei în condiţii de casă fără orice limitare pentru nivelul de sarcină. Clasa 32 a rezistenţei de asemenea permite folosirea laminatului din această colecţie în spaţii comerciale cu nivelul mediu de permeabilitate.

Laminat Balterio Vitality Nature REDUCERI

Balterio Vitality Nature este o colecţie clasică a decorurilor tradiţionale cu suprafaţa originală structurală ce imită lemnul natural. Este ideal pentru crearea interiorului modern.

kronostar

FRUMUSETEA ŞI STIL
Podele laminate produse de Kronostar prezintă o acoperire rezistentă la uzură. Avantajele lor sunt recunoscute de către mulţi utilizatori moldoveni, dar şi către utilizatori din alte ţări.
Ca rezultatul al implementării celor mai recente tehnologii, tradiţiilor internaţionale şi experienţei a urmat calitatea exclusivă a producţiei şi alegerea largă a decorurilor propuse. Parchetul laminat Kronostar este produsul a industriei de prelucrare a lemnului, care prezintă o alternativă pentru acoperiri tradiţionale. Producţia este oferită în cîteva colecţii.